Info

Masajul terapeutic caută să obțină un beneficiu terapeutic. În timp ce masajul terapeutic este adesea relaxant, scopul final al sesiunii sau al seriei de sesiuni nu este relaxarea.

Obiectivele terapeutice pot varia considerabil între terapeuți de masaj și clienți. În unele cazuri, masajul este recomandat de un profesionist din domeniul sănătății și poate fi efectuat ca parte a unui plan de tratament mai mare.

Oamenii pot folosi masajul terapeutic ca tratament independent. Unele persoane, cum ar fi sportivii, muncitorii sau chiar și angajații de birou, primesc regulat un masaj terapeutic pentru a se menține în stare fizică bună.

Oamenii de toate vârstele pot beneficia de masaj terapeutic atunci când este efectuat de un terapeut competent și complet calificat.

Tehnicile de bază ale masajului terapeutic derivă dintr-o varietate de stiluri de masaj. Terapeutul dumneavoastră vă va adapta tehnicile de masaj în funcție de nevoi. Dacă nu sunteți sigur dacă masajul este sau nu potrivit pentru dumneavoastră, vă rugăm să va programaţi la un consult individualizat.