Platforma virtuală a clinicii Akeso

Am pus la punct o platformă virtuală ce ne aparține în totalitate, pentru a ne asigura că pacienții noștri nu trebuie să se deplaseze pentru consultații sau controale dacă nu este cazul.

Platforma virtuală a clinicii Akeso permite conectarea audio-video a pacientului cu medicul curant, asigurând în același timp securitatea datelor personale ale pacientului.

Este important de reținut că înainte de a putea avea acces la consultații online, pacientul trebuie să se supună unei evaluări fizice de către medicii clinicii Akeso. Abia în urma acestei evaluări, medicul curant poate lua decizia de a programa un consult sau un control online, luând în considerare starea de sănătate a pacientului.

Recomandări pentru programări în cadrul clinicii Akeso

Recomandări pentru programări în cadrul clinicii Akeso

Vă recomandăm că programările la clinica Akeso să fie făcute telefonic sau online, prin intermediul site-ului nostru www.akeso-clinic.ro. Dacă pacientul programat prezintă simptome de gripă sau răceală (tuse, febră, dificultăți în respirație) sau locuiește cu o persoană care prezintă aceste simptome este rugat să anunțe telefonic clinica, în cel mai scurt timp posibil, în vederea unei potențiale reprogramări.

Cum funcționează?

Starea ta de sănătate este evaluată de către un medic

În urma unei prime consultații în cadrul clinicii Akeso, un medic trebuie să decidă dacă o consultație online este posibilă în cazul tău.

Dacă medicul decide în favoarea unei consultații online, vei primi ulterior printr-un e-mail datele de conectare la platforma virtuală a clinicii Akeso.

Te programezi online

Accesezi secțiunea Programări Online, alegi specialitatea și completezi câmpurile formularului. Un reprezentant Akeso te va contacta și îți va oferi detaliile programării.

Te asiguri că dispozitvul tău este configurat corect pentru desfășurarea consultației

Înainte de a începe consultația online, asigură-te că microfonul, boxele / difuzorul și camera video funcționează. Datele de autentificare îți vor fi transmise prin email.

Participi la consultația online, în direct, cu medicul specialist

Accesezi cu link-ul transmis de noi și participi, în intervalul orar ales, la consultația online. Rezultatul consultației tale îl vei primi ulterior prin email.